ساعت پاسخگوي احكام شرعي
20 الي 21:30 شب
10 صبح الي 11:30 ظهر
اعمال و رفتار و كردار
چه اموري باعث فراموشي قيامت و اعراض از آن مي شود؟
|ادامه
احكام مالكيت
عدم پذيرش حقوق مالكان زمين توسط غرس كنندگان(زمين بعد از ملكيت مالكين، به مرور زمان موات شده و با رضايت طرفين و نسبت معين در اختيار غارسين قرار گرفته)
زمينهائى كه مسبوق به زرع بوده ولى چند سالى است كه در أثر بى آبى زرع نشده و مالك هم از آنها اعراض نكرده، آيا گرفتن آنها براى دادن به مستضعفين جائز است؟
ازدواج و مسائل مربوط به آن
ازدواج بعد از شهادت همسر، ضرورت يا اختيار
لقطه و مجهول المالك
كفش و نعلينهايى كه پاى حجره ها جمع مى شوند و به حسب ظاهر صاحبان آنها اعراض كرده اند تصرف در آنها را جايز مى دانيد يا خير؟
احياء موات و مشتركات
در صورت متروكه شدن نهرهاى مذكور و اعراض همه صاحبان آن، اصل مجرا و بستر نهرها و حريم آنها- اگر حريم دارد- ملك چه كسى است؟
مستدعى است فتواى مبارك را در مورد زمينى كه از سالها پيش مورد كشت بوده و طبق قاعده كشاورزى يك سال در ميان كاشته مى شود آيا موات محسوب مى شود يا نه؟
چنانچه قسمتى از اراضى كه در اثر كمى آب قنات و بادهاى فصلى و نبودن وسائل فعلى (تراكتور و غيره) از استفاده افتاده و در وضع موجود مى توان با سهولت آنها را قابل استفاده نمود اين قبيل اراضى در صورت تمايل عمران و آبادانى آن به مالك مى رسد يا به غير؟